De Libero B.V. ontwikkelt Bouwstandaard beheerorganisatie

De Libero B.V. sluit overeenkomst met de 3 Brabantse waterschappen voor het inrichten en implementeren van de Bouwstandaard beheerorganisatie.

Breda, 29-5-2015; Onder de noemer “Winnend Samenwerken” hebben de 3 Brabantse waterschappen (Brabantse delta, de Dommel en Aa en Maas) 2 jaar geleden besloten een gemeenschappelijke Bouwstandaard te ontwikkelen waarin standaard kwaliteitseisen voor waterschapsassets zijn beschreven.

Met de Bouwstandaard worden grote synergievoordelen beoogd, wordt samenwerken sterk vereenvoudigd en wordt bijgedragen aan een constante verbetering van het bouwproces. Andere waterschappen kijken alvast met volle belangstelling mee. Op termijn liggen er dan ook kansen voor structurele kennisuitwisseling over de grenzen van de Brabantse waterschappen heen.

Winnend Samenwerken

Nu de Bouwstandaard als kennisbibliotheek steeds meer vorm krijgt, wordt de druk op een goed ingerichte beheerorganisatie (processen, besturing en bemensing) steeds groter. Daarom heeft het Brabantse samenwerkingsverband onlangs een overeenkomst met De Libero B.V. gesloten om ze te ondersteunen in het ontwerpen en implementeren van een toekomstbestendige beheerorganisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *