De Libero B.V.: Focus op de kern, start de dialoog!

Ridderkerk, 18-11-2015; Sinds deze zomer ondersteunt De Libero B.V. de afdeling plannen en regie van waterschap Hollandse Delta in haar transitie naar een hoogwaardige tactische club. Als ‘spin-in-het-web’ programmeert deze afdeling de kernactiviteiten van het waterschap. Met de geprogrammeerde activiteiten worden vereiste prestaties van zuiveringen, wegen- en waterwerken op betrouwbare en duurzame wijze voor de burger gegarandeerd.

De drijver achter de transitie is de keuze van het waterschap om Assetmanagement en het regiemodel expliciet als leidende principes voor de gehele organisatie te adopteren. Op dit moment wordt samen met de medewerkers de laatste hand gelegd aan de nieuwe structuur en rollen van de afdeling. Op basis van een overzichtelijke Infographic wordt voortdurend de dialoog met de medewerkers gezocht ten aanzien van de kernelementen in de transitie.

Schermafbeelding 2015-11-27 om 11.46.33

De Libero B.V. gelooft niet in onnodig grote (en vaak dure…) transitieconstructies met bijbehorende dikke documenten, georganiseerd ‘naast’ het reguliere werk. Wij geloven in de kracht van de dialoog met professionele, vakkundige medewerkers, het op toegankelijke wijze inzichtelijk maken van de kernelementen in de transitie en een ontwikkeling over de as van de dagelijkse praktijk.

De Libero B.V. – Inzicht door overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *