De Libero B.V. & Quatre C B.V. vormen partnership in ISO/IEC 15504 assessments

De Libero B.V. en Quatre C Inkoopconsultancy B.V. initiëren partnering in integrale asssessment diensten voor projectorganisaties.

Nieuwegein, 12-12-2014; 

De Libero B.V. en Quatre C Inkoopconsultancy B.V. hebben in 2014 voor het eerst formeel en naar grote tevredenheid van haar klant samengewerkt in het uitvoeren van volwassenheid metingen (ISO/IEC 15504 assessments).

QuatrecDLBBeide organisaties voeren al geruime tijd dergelijke assessments uit met de ISO/IEC 15288 als standaard proces referentiemodel. Ondertussen leert de ervaring dat we de efficiency en effectiviteit van onze dienstverlening drastisch kunnen verbeteren door onze klanten integraler te ondersteunen tijdens dit soort groei- en ontwikkeltrajecten.

Dit doen we o.a. door al vroegtijdig aan de voorkant van een project te adviseren bij de inrichting van het projectmanagement systeem, gedurende het project evaluaties uit te voeren op basis van informele assessments, te ondersteunen in contract compliancy en formal assessments en tenslotte projectorganisaties te begeleiden bij een adequate implementatie van geconstateerde verbeteringen.

Door de constructieve samenwerking die we in 2014 hebben ervaren en de toegevoegde waarde die we hierdoor aan onze klanten hebben kunnen leveren, is de intentie uitgesproken om onze diensten in dergelijke groei- en ontwikkeltrajecten in 2015 meer in gezamenlijkheid uit te bouwen en aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *